Om oss

Kennel «Den Siste Greve» drives av Ivar Underberge, som er født i Tyskland. I Tyskland fikk han tidlig erfaring med hunder og en rekke andre dyr. Allerede som tenåring hadde Underberge flere hunder og sin egen kennel i Tyskland og har nå drevet oppdrett av hunder i over 25 år.

 

Underberge har bodd i Tyskland halve livet og den resterende tiden i Norge. I Norge og Tyskland driver han kennelen «Den Siste Greve» som driver oppdrett av hunderasene Presa Canario (tidligere betegnelse for rasen var Dogo Canario) og Staffordshire Bull Terrier. Før dette drev Underberge oppdrett av Dobermann.

 

Underberge har studert grafisk design og reklame. Han har tidligere også drevet oppdrett av ildere og startet Norges første «ilder utstilling» som i dag fortsatt arrangeres hvert år. Han har også drevet en nettbutikk som spesialiserte seg på virvelløse dyr og planter for akvarier.

 

Ivar Underberge har engasjert seg sterkt innenfor dyrevern og naturvern og er i dag leder for Norges Dyrevern Forbund. Underberge har også skrevet en bok om Dogo Canario, som i dag er verdens mest omfattende bok om rasen. Denne er skrevet på norsk.

 

Helse

Når det gjelder oppdrett av hunder, så er helsen det viktigste aspektet som enhver oppdretter burde ta på største alvor. Det viktigste er alltid helsen, deretter gemyttet til avlsdyrene og deretter utseende. Men det er viktig at en oppdretter tar hensyn til alle disse aspektene, slik at det kun avles på friske men også rasetypiske individer.

 

Vi avler kun på hunder som har gjennomgått en grundige helseundersøkelse fra veterinærer. I tillegg avler vi kun på hunder som er mentalt sterke og avbalanserte i tillegg til at de skal være rasetypiske.

 

Staffiordshire Bull Terrier "Leika" ser ut av vinduet på hytta i SandeKontakt

Berlin:


I Berlin holder vi til i bydelen "Schöneberg - Tempelhof" på et sted som heter "Mariendorf". Selv om dette ligger sentralt til så var vi så heldige å få tak i et flott hus med en meget stor hage, som er helt ideell for hundene våre.

 

 

Oslo:


Selv om vi også har vår fritidsbolig i Sande (Vestfold), så har vi også et tilholdssted i Oslo i Fogstadgata i Oslo, som ligger rett bak slottet.

 

 

Generelt

 

Uansett om våre hunder blir født i Berlin eller Norge, så vil alle hunder bli registrert i NKK (Norsk kennel klubb) siden også vår kennel er registrert i Norge.

 

 

Telefon:

Norsk tlf:
0047 48065395
(husk å velge "0047" før mobilnr. siden vi oppholder oss mye i utlandet.

 

Tysk tlf:

 

 0049 (0) 15210375657

 

Email: ivaroslo@hotmail.com