Våre hunder

Kennel «Den Siste Greve» har over 20 hunder som stort sett er hos fôrvertsfamilier, der hunder lever hele sitt liv. Vi har også et tett samarbeid med andre oppdrettere i hele Europa.

 

 

På bildene nedenfor ser vi noen av «Den Siste Greves» hunder, som enten eies av kennelen eller der kennelen har avlsrett. På bildene vises kun noen av våre hunder. Bildene viser Presa Canario (tidligere betegnelse for rasen var Dogo Canario), Staffordshire Bull Terrier og Engelsk Bulldog (som vi ikke avler på).

 

 

Kontakt

Berlin:


I Berlin holder vi til i bydelen "Schöneberg - Tempelhof" på et sted som heter "Mariendorf". Selv om dette ligger sentralt til så var vi så heldige å få tak i et flott hus med en meget stor hage, som er helt ideell for hundene våre.

 

 

Oslo:


Selv om vi også har vår fritidsbolig i Sande (Vestfold), så har vi også et tilholdssted i Oslo i Fogstadgata i Oslo, som ligger rett bak slottet.

 

 

Generelt

 

Uansett om våre hunder blir født i Berlin eller Norge, så vil alle hunder bli registrert i NKK (Norsk kennel klubb) siden også vår kennel er registrert i Norge.

 

 

Telefon:

Norsk tlf:
0047 48065395
(husk å velge "0047" før mobilnr. siden vi oppholder oss mye i utlandet.

 

Tysk tlf:

 

 0049 (0) 15210375657

 

Email: ivaroslo@hotmail.com